Jobb: Säljkoordinator

En av branschens bästa löner och flexibla arbetstider

Plats

Luleå, Piteå, Kiruna, eller Gällivare.

Om dig

Brinner Du för försäljning? Då är detta rätt tjänst för Dig! Vi söker efter en driven, fokuserad och resultatinriktad person som är beredd att ta stort eget ansvar. Tidigare försäljningserfarenhet är meriterande, speciellt uppsökande försäljning. Viktigast är att Du ska kunna skapa, driva, och leverera nya säljuppdrag tillsammans med våra registrerade fastighetsmäklare. Du har god social kompetens, är engagerad och duktig på att se affärsmöjligheter i olika sammanhang samt komma till avslut i affärer.

Du måste ha körkort och ständig tillgång till en bil!

Dina arbetsuppgifter

Du ska kunna skapa, driva, och leverera nya affärer genom bla. uppsökande försäljning och nätverksbyggande mot kunder. Säljkoordinator arbetar i team tillsammans med våra registrerade fastighetsmäklare.

Lön och förmåner

En av branschens topplöner samt tre månader garantilön. Arbetstider som är flexibla, full uppbackning och stöd, god sammanhållning och bra gemenskap, friskvård, tjänstepension och andra förmåner.

Information om ansökan

Detta är en renodlad säljtjänst, det är meriterande att ha erfarenhet av uppsökande försäljning.
  • Fyll i Dina uppgifter, klistra in länken till Din LinkedIn-sida och berätta kort om varför Du passar för denna tjänst.

Vi vill förenkla för arbetssökande hos oss. Att ladda upp långa CV:n och skriva personliga brev tar tid. Många har redan idag LinkedIn profiler när man är aktiv arbetssökande.

Ansökan säljkoordinator


Klistra in länken till Din Linkedin-profil


Berätta kort om varför Du passar för denna tjänst
Du har 500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy