Vi söker: Säljkoordinator

Plats

Umeå, Luleå, Skellefteå, Piteå, Kiruna, eller Gällivare.

Om dig

Brinner Du för försäljning? Då är detta rätt tjänst för Dig! Vi söker efter en driven, fokuserad och resultatinriktad person som är beredd att ta stort eget ansvar. Tidigare försäljningserfarenhet är meriterande, speciellt uppsökande försäljning. Viktigast är att Du ska kunna skapa, driva, och leverera nya säljuppdrag tillsammans med våra registrerade fastighetsmäklare. Du har god social kompetens, är engagerad och duktig på att se affärsmöjligheter i olika sammanhang samt komma till avslut i affärer.

Du måste ha körkort och ständig tillgång till en bil!

Dina arbetsuppgifter

Du ska kunna skapa, driva, och leverera nya affärer genom bla. uppsökande försäljning och nätverksbyggande mot kunder. Säljkoordinator arbetar i team tillsammans med våra registrerade fastighetsmäklare.

Lön och förmåner

En av branschens topplöner samt tre månader garantilön. Arbetstider som är flexibla, full uppbackning och stöd, god sammanhållning och bra gemenskap, friskvård, tjänstepension och andra förmåner.

Information om ansökan

  • Tjänsten som säljkoordinator är en renodlad säljtjänst, det är meriterande att ha erfarenhet av uppsökande försäljning.

  • Skicka bifogade filer i PDF format. Skapa PDF-fil i programmet Word.

  • Du kan maila din ansökan med personligt brev och CV till ansokan [at] jnf [dot] se

Hjälpte denna sida Dig?
Vad är fel?

Tack för Din feedback


Beskriv gärna mer vad vi kan göra bättre.

Om Du vill ha ett svar från oss, lämna Din emailadress.