Jobba hos oss

Vi söker säljkoordinator. Är du en säljare? Sök jobb som säljkoordinator hos det mest spännande mäklarföretaget i Norrbotten och Västerbotten.

Vi erbjuder Dig möjligheten att tjäna den högsta lönen inom branschen. Du kommer att ha flexibla arbetstider och mycket eget ansvar. Dessutom får du tjänstepension, friskvård och andra förmåner.

Plats

Piteå eller Gällivare.

Om dig

Brinner Du för försäljning? Då är detta rätt tjänst för Dig! Vi söker efter en driven, fokuserad och resultatinriktad person. Har Du tidigare försäljningserfarenhet är det meriterande. Det gäller speciellt uppsökande försäljning inom B2B och B2C.

Du ska kunna skapa och leverera nya säljuppdrag tillsammans med våra registrerade fastighetsmäklare. Det är viktigt att du har god social kompetens, är engagerad och skicklig på att identifiera affärsmöjligheter i olika situationer.

Du måste ha körkort och ständig tillgång till en bil.

Dina arbetsuppgifter

Du ska kunna skapa och leverera nya affärer genom bl.a. uppsökande försäljning och nätverksbyggande mot kunder. En säljkoordinator arbetar i team tillsammans med våra registrerade fastighetsmäklare.

Lön och förmåner

Lön är baserad på provision. Det finns möjlighet till att tjäna en av branschens topplöner. Tre månaders garantilön ingår i början av anställning. Arbetstiderna är flexibla med stort eget ansvar. Friskvård, tjänstepension och andra förmåner ingår också.

Information om ansökan

Detta är en renodlad säljtjänst. Det är meriterande att ha erfarenhet av uppsökande försäljning inom B2B och B2C.
  • Fyll i Dina uppgifter nedan och klistra in en länk till Din LinkedIn-sida.
  • Berätta kort om varför Du passar för denna typ av tjänst.
  • Du kan även maila Din ansökan med personligt brev och CV till ansokan [at] jnf [dot] se
Varför vill vi ha LinkedIn?
Vi vill förenkla att söka jobb hos oss. Många arbetssökande har en LinkedIn-sida. En LinkedIn-sida ersätter inskickandet av CV och personligt brev.

Ansökan säljkoordinator

Välj det kontor Du söker till Klistra in länken till Din Linkedin-profil Berätta kort om varför Du passar för denna tjänst Ta del av vår integritetspolicy