Köpa bostad

  • Hitta rätt bostad
  • Rådgivning – bostadsrätt
  • Rådgivning – villa

Hitta rätt bostad
Att köpa bostad upplevs av många som en krävande process. Många olika frågeställningar dyker upp och ibland upplever man en osäkerhet inför hur man ska gå vidare. Vi hjälper Dig att få ett bättre beslutsunderlag och att hitta rätt bostad.

Rådgivning – bostadsrätt
Du har hittat lägenheten som har allt. Du blev kär redan på tröskeln i hallen, när Du kom in i badrummet hade Du redan flyttat in. Men vad bör man tänka på? Ta oss till hjälp, vi analyserar objektet ur alla tänkbara vinklar. Årsredovisningen analyseras, föreningens ordförande kontaktas och intervjuas. Vi skapar ett underlag som gör att Ditt beslut blir lättare att ta. Vi tittar på objektet ur ett helhetsperspektiv. Ett mycket uppskattat underlag för Dig som är sugen på en bostadsrätt.

Rådgivning – villa
Villan som Du velat ha länge är äntligen till salu. Risken är att intresset kommer att vara stort. Vi hjälper Dig till ett bättre beslut. Vi tittar på besiktningsprotokoll (om sådant finns), läge, framtida utveckling av området. Vi ger Dig vår syn på saken.

Ring oss på 070-28 28 000 eller fyll i formuläret så hjälper vi Dig till en bättre bostadsaffär.

Kontakta oss

Fyll i namn och email så återkommer vi.


(ej obligatoriskt)(ej obligatoriskt)

Genom att klicka skicka godkänner Du villkoren för integritetspolicy. Läs de här.


Genom att använda vår webbplats godkänner Du vår användning av cookies. Ok (Dölj) eller läs om integritetspolicy och cookies.