Vi värderar kostnadsfritt

Få en fri värdering. Ta hjälp av vår expertkunskap. Vi värderar Din bostadsrätt, villa, fritidshus, tomt eller kommersiella fastighet. Du förbinder Dig inte till något.

Få en fri värdering

  • Snabbt

    Vi kontaktar Dig inom några timmar på vardagar.

  • Kostnadsfritt

    Vi värderar utan att det kostar något. Det är helt gratis.

  • Inga förbindelser

    Det är inte bindande och innehåller inga förpliktelser.

Den objekttyp Du vill värdera
Den ort där värderingen gäller
Du förbinder Dig inte till något.
Vi utför inte fria värderingar för bankvärderingar. Ta del av vår integritetspolicy

Frågor och svar

Förbinder jag mig till något?

Nej. Det är inte bindande och innehåller inga förpliktelser. En fri värdering är ej skriftlig.

Hur lång tid tar det?

5 minuter tar en enklare fri värdering över telefon. Har ni bokat ett hembesök, tar det ca 30 – 60 minuter.

Vad tittar ni på?

Vi tittar på bostadens läge och skick. Hur attraktivt är området och hur ser efterfrågan på ut bostäder i området. Fler saker vi går igenom är prisstatisk och ränteläge.

Vad är en bankvärdering?

En bankvärdering är en avgiftsbelagd tjänst. En bankvärdering innebär att en mäklare ger dig ett skriftligt intyg över din bostads aktuella värde. Du kan använda en bankvärdering om Du vill lägga om lån eller ta renoveringslån.

Om en fri värdering

Vid kontaktar vi Dig och går tillsammans igenom Din bostad eller fastighet. De faktorer som spelar in när vi värderar är skick, läge och områdets attraktionskraft. Du kan även ställa alla Dina frågor inför en eventuell försäljning. En värdering hjälper Dig att få en uppfattning om Din bostad eller fastighets värde. Du förbinder dig inte till något.

Vi har värderat många bostäder och fastigheter. Vi känner väl till fastighetsmarknaden i Norrbotten och Västerbotten. Våra fria värderingar är uppskattade möten där Du får ta del av vår kunskap. Du får även en första inblick i hur man skulle gå till väga för att på bästa sätt sälja Din bostad eller fastighet.