Jobba hos oss

Sök jobb hos oss idag. Vi är ständigt intresserade av talangfulla människor. Är Du fastighetsmäklare eller säljare? Sök jobb hos det mest spännande mäklarföretaget i Norrbotten och Västerbotten.

Du har möjlighet att tjäna den bästa lönen inom branschen. Du får flexibla arbetstider med mycket eget ansvar. Tjänstepension, friskvård och andra förmåner ingår också.

Vi söker

Om JNF

Jonas Nilsson Fastighetsförmedling AB är en fastighetsmäklarfirma i Norrbotten och Västerbotten. Vi förmedlar bostadsrätter, villor, fritidshus, tomter och kommersiella fastigheter. Huvudkontoret finns i Luleå med lokalkontor i Umeå, Piteå, Skellefteå, Gällivare och Kiruna.

Vi har en unik mäklartjänst med en försäljningsmetod och aktivitetsnivå som inte liknar någon annan på marknaden. Vi har mycket gott rykte hos våra kunder och vår ambition är att alltid jobba nära våra uppdragsgivare och spekulanter.

Information om JNF hos Alla bolag.

Superföretag och Gasellföretag

Vi var ett av Sveriges Superföretag 2018, 2019, 2020 och 2021. Det fina priset för ett av Sveriges Gasellföretag fick vi 2018. Superföretag och Gasellföretag är två av de bästa priserna för framgångsrika bolag i Sverige.

Vi är ett Superföretag Vi är ett Gasellföretag