Sälja bostad

  • Värdering
  • Försäljning
  • Avslut

Vi hjälper Dig sälja Din bostad på bästa sätt. Här beskriver vi hur det går till med möte/värdering, försäljning och avslut.

Möte/värdering

  • Vi har ett förutsättningslöst möte hemma i Din bostad
  • Vi beskriver vår unika försäljningsmetod med prelansering och höga aktivitesnivå
  • Du får en preliminär värdering
  • Du får rådgivning om vad som ska förberedas inför fotografering, filmning och visning

Försäljning

Avslut

  • Vi avslutar Din bostadsaffär med rätt köpare
  • Efter överenskommen tid tillträder köparen bostaden.

Börja med att värdera Din bostad kostnadsfritt med en fri värdering.

Ring oss på 070 – 28 28 000.

Fyll i formuläret för en kostnadsfri värdering
Tjänsten är helt gratis och ej bindande!

Vad vill Du värdera?I vilken ort gäller värderingen?
Genom att klicka på ”Skicka” godkänner Du vår integritespolicy (nytt fönster). Fri värdering gäller INTE bankvärderingar.Att sälja bostad

När man säljer sin bostad gör man oftast livet största försäljning. Vi hjälper Dig hela vägen att genomföra Din försäljning på bästa sätt.

Vi träffar Dig för ett förutsättningslös möte i Din bostad där vi beskriver vår unika försäljningsmetod med prelansering och höga aktivitetsnivå. Du får en preliminär värdering av Din bostad som ligger till grund för vad som kan bli utgångspris i en försäljning. Vi ger Dig även rådgivning om vad som ska förberedas inför fotografering, filmning och visning så Din bostad presenteras på bästa sätt.

När det är tid för försäljning börjar vi med att prelansera Din bostad på jnf.se, hemnet.se, booli.se, Facebook och Instagram. Detta för att öka intresset för Din bostad i ett tidigt skede och förbereda för nästa steg som är en full lansering. När Din bostad är ute på marknaden i en full lansering inleds visningar och vi börjar följa upp spekulanter. Vi vet att en hög aktivitetsnivå med många visningar ger Dig bästa möjliga pris för Din bostad. Vi har därför så många visningar som det behövs för att samla spekulanter och få bästa möjliga pris.

Vi tillämpar öppen budgivning i varje säljprocess och Du som säljare har alltid fri prövningsrätt där Du kan välja till vem eller vilka Du vill sälja och till vilket pris. När Du accepterat ett bud och köpare för Din bostad avslutar vi försäljningen. Efter överenskommen tid tillträder köparen sedan bostaden.

Låt oss hjälpa Dig att bättre sälja Din bostad. Kontakta oss idag!

Hjälpte denna sida Dig?
Ok, tack för Ditt svar!
Ok, tack för Ditt svar!
Ditt svar är anonymt

Förhindrar skräppost


Captcha