Det här är företaget JNF

Vi skall med kreativitet, nytänkande och energi förmedla bostadsrätter, villor, fritidshus, tomter och kommersiella fastigheter.

Fakta

  • Grundat: År 2007 i Luleå
  • Bolagsform: Aktiebolag
  • Antal anställda: 21 st
  • Antal kontor: 6 st. Umeå, Luleå, Skellefteå, Piteå, Gällivare, Kiruna
  • VD: Jonas Nilsson
  • Huvudkontor: Storgatan 9, Luleå
  • Org.nr: 556739-5248

Information om JNF hos Alla bolag.

Vår filosofi

Jonas Nilsson Fastighetsförmedling skall med kreativitet, nytänkande och energi förmedla bostadsrätter, villor, fritidshus, tomter och kommersiella fastigheter. Jonas Nilsson Fastighetsförmedling skall i varje affärsmoment leverera ett högre kundupplevt värde än konkurrenterna.

Företaget är grundat hösten 2007 av fastighetsmäklare Jonas Nilsson. Idag är JNF Norrbottens största mäklarföretag under eget varumärke. Målet är tydligt – vi skall driva och leda utvecklingen av fastighetsmäklarbranschen. För att uppnå målet kommer vi att ifrågasätta och förändra med ett tydligt fokus – kundens. Vi ska leverera den bästa mäklartjänsten.

Ett av Sveriges Superföretag 2018, 2019, 2020 och 2021

Vi är ett Superföretag

Vi var ett av Sveriges Superföretag 2018, 2019, 2020 och 2021. Detta enligt Dun & Bradstreet. För att komma med i rankingen och kvala in som ett Superföretag. Ska ett bolag fyra år i rad klara högt ställda krav på tillväxt, lönsamhet och avkastning på kapital.

Ett av Sveriges Gasellföretag 2018

Vi är ett Gasellföretag

Vi var ett av Sveriges Gasellföretag 2018 i tidningen Dagens industri. För att bli ett Gasellföretag ska Du ha en omsättning som överstiger 10 Mkr. Minst tio anställda. Minst fördubblat sin omsättning, om man jämför det första och det senaste räkenskapsåret. Ökat sin omsättning varje år de senaste tre åren. Ett samlat rörelseresultat för de fyra räkenskapsåren som är positivt. I allt väsentligt vuxit organiskt, inte genom förvärv eller fusioner. Ett Gasellföretag ska även ha sunda finanser. Mer information om DI Gasell.

Ring oss på 070 – 28 28 000 eller fyll i formuläret så berättar vi mer om oss och hjälper vi Dig till en bättre bostadsaffär.

Kontakt


Hur kan vi hjälpa Dig?

Du har 500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy