Jobba hos oss

Vi söker fastighetsmäklare. Är du en fastighetsmäklare som vill utvecklas att bli Den bästa inom Ditt område? Sök jobb hos det mest spännande mäklarföretaget i Norrbotten och Västerbotten.

Hos oss har du möjlighet att tjäna den bästa lönen inom branschen. Du kommer att ha flexibla arbetstider och mycket eget ansvar. Dessutom ingår tjänstepension, friskvård och andra förmåner.

Plats

Umeå, Luleå, Piteå eller Gällivare.

Om dig

Du är en registrerad eller snart registrerad fastighetsmäklare. Du har god social kompetens och gillar att göra kunder nöjda. Att vara bra på administration är andra viktiga egenskaper.

Du måste ha körkort och ständig tillgång till en bil.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med förmedling av de olika objektsstyper JNF förmedlar. Du kommer även aktivt att arbeta utåt på marknaden i syfte att skapa nya förmedlingsuppdrag. Ibland ingår Du i ett team tillsammans med en säljkoordinator där ni tillsammans bearbetar marknaden för att skapa nya affärer.

Lön och förmåner

Det finns möjlighet till att tjäna branschens bästa lön. Lön är baserad på provision. Du tjänar 40% provision på objekt Du arbetar med själv. Tre månaders garantilön i början av anställning. Arbetstiderna är flexibla med eget ansvar. Tjänstepension, friskvård, och andra förmåner ingår också.

Information om ansökan

Tjänsten fastighetsmäklare kräver pågående eller avslutad utbildning vid någon av universitetens fastighetsmäklarprogram. Vi kan inte behandla ansökningar som inte uppfyller detta krav.
  • Fyll i Dina uppgifter nedan och klistra in en länk till Din LinkedIn-sida.
  • Berätta kort om varför Du passar för denna typ av tjänst.
  • Du kan även maila Din ansökan med personligt brev och CV till ansokan [at] jnf [dot] se
Varför vill vi ha LinkedIn?
Vi vill förenkla vår ansökningsprocess. De flesta arbetssökande har en LinkedIn-sida. Vi låter en LinkedIn-sida ersätta inskickandet av CV och personligt brev.

Ansökan fastighetsmäklare

Välj det kontor Du söker till Klistra in länken till Din Linkedin-profil Berätta kort om varför Du passar för denna tjänst Ta del av vår integritetspolicy