Jobb: Fastighetsmäklare

En av branschens bästa löner och flexibla arbetstider

Plats

Umeå, Luleå, Skellefteå, Piteå, Kiruna, eller Gällivare.

Om dig

Vi söker efter en driven, fokuserad, och registrerad, eller snart registrerad fastighetsmäklare. Du måste älska att sälja och ha en egen inre motor med tryck i. En hög servicenivå och stor arbetskapacitet för administration är andra viktiga egenskaper. Du har god social kompetens, är engagerad och duktig på att se affärsmöjligheter i olika sammanhang samt komma till avslut i affärer.

Du måste ha körkort och ständig tillgång till en bil!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med förmedling av de olika objektsstyper JNF förmedlar. Som fastighetsmäklare på JNF kommer du även aktivt att arbeta utåt på marknaden i syfte att skapa förmedlingsuppdrag. Ibland ingår Du i ett team tillsammans med en säljkoordinator där ni tillsammans bearbetar marknaden för att skapa nya affärer.

Lön och förmåner

En av branschens bästa löner, 40% provision inklusive semesterlön samt tre månader garantilön. Flexibla arbetstider, full uppbackning och stöd, god sammanhållning och god gemenskap, friskvård, tjänstepension och en rad andra förmåner.

Information om ansökan

Tjänsten fastighetsmäklare kräver pågående eller avslutad utbildning vid universitetens mäklarprogram.
  • Fyll i Dina uppgifter, klistra in länken till Din LinkedIn-sida och berätta kort om varför Du passar för denna tjänst.

Vi vill förenkla för arbetssökande hos oss. Att ladda upp långa CV:n och skriva personliga brev tar tid. Många har redan idag LinkedIn profiler när man är aktiv arbetssökande.

Ansökan fastighetsmäklare


Klistra in länken till Din Linkedin-profil


Berätta kort om varför Du passar för denna tjänst
Du har 500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy