Sälj med JNF

Sälj Din bostad med oss

Vi har en unik säljmetod, mer visningar och nöjda kunder.

Bli en nöjd kund Du också. Vi hjälper Dig till en bättre bostadsförsäljning. Du kan läsa kundutlåtanden om våra mäklare hos Hitta mäklare.

Unik säljmetod

  • Vi marknadsför Din bostad på de största bostadswebbsidorna och social media där vi har foton och film i toppklass av Ditt hem.

  • Vi använder oss av en unik säljmetod som vi kallar ”prelansering”. Den innebär att vi till en början lägger ut Din bostad med begränsad information och exteriöra bilder.

  • Prelansering handlar om att öka intresset för Din bostad innan det är tid för huvudlansering där vi visar interiöra bilder, har mer information samt sätter igång med visningar.

Mer visningar

  • Vi har så många visningar som det behövs.

  • Vi tror att en hög aktivitetsnivå med många visningar och ett aktivt arbete med spekulanter och budgivare ger Dig bästa möjliga pris för Din bostad.

Nöjda kunder

  • Hos oss är Du och Din bostad unik och Du har hela tiden insyn i försäljningsprocessen från första mötet till försäljning.

  • Vi sätter stor prestige i att Du som kund ska känna att Din bostadsförsäljning går rätt till och att kontakten med mäklarteamet är personlig, informativ och öppen. När Du är nöjd är vi nöjd. Läs vad några av våra kunder tycker.

Värdera kostnadsfritt


Välj vad för objekttyp som Du vill värdera


Fyll i orten där värderingen gäller

Genom att klicka på ”Få fri värdering” godkänner Du vår integritespolicy

Fri värdering gäller inte vid värdering för banker. Vill Du ha en värdering för en bank kontakta oss.

Hjälpte denna sida Dig?
Vad är fel?

Tack för Din feedback


Beskriv gärna mer vad vi kan göra bättre.

Om Du vill ha ett svar från oss, lämna Din emailadress.


Tillbaka upp