Sälj med JNF

Jnf medarbetare Carina Andersson, Lena Nilsson, Jonas Nilsson, Lena Niemi och Robert Johansson
  • Unik säljmetod
  • Mer visningar
  • Nöjda kunder

Unik säljmetod

Vi marknadsför Din bostad på de största bostadswebbsidorna och social media där vi har foton och film i toppklass av Ditt hem.

Vi använder oss av en unik säljmetod som vi kallar ”prelansering”. Den innebär att vi till en början lägger ut Din bostad med begränsad information och exteriöra bilder.

Prelansering handlar om att öka intresset för Din bostad innan det är tid för huvudlansering där vi visar interiöra bilder, har mer information samt sätter igång med visningar.

Mer visningar

För att få ut bästa pris för Din bostad arbetar vi hela tiden aktivt med spekulanter och budgivare för att hitta rätt köpare. Vi har så många visningar som det behövs. Vi vet att en hög aktivitetsnivå med många visningar ger Dig bästa möjliga pris för Din bostad.

Nöjda kunder

Hos oss är Du och Din bostad unik och Du har hela tiden insyn i försäljningsprocessen från första mötet till försäljning. Vi sätter stor prestige i att Du som kund ska känna att Din bostadsförsäljning går rätt till och att kontakten med mäklarteamet är personlig, informativ och öppen. När Du är nöjd är vi nöjd. Läs några av våra kundutlåtanden.

Ring 070 – 28 28 000 eller fyll i formuläret!

Vi hjälper Dig i Din bostadsaffär
Lämna namn och email så återkommer vi

Hur kan vi hjälpa dig?


Genom att klicka på ”Skicka” godkänner Du vår integritespolicy (nytt fönster).


Hjälpte denna sida Dig?
Ok, tack för Ditt svar!
Ok, tack för Ditt svar!
Ditt svar är anonymt

Förhindrar skräppost


Captcha