Kundutlåtanden

Kundutlåtanden

Simon
Verifierat utlåtande

Enormt nöjd kund! Robin Lundgren och Mirjam som skötte försäljningen av min lägenhet, med ett väldigt högt engagemang. Stor eloge!

Susanne
Verifierat utlåtande

Jag är väldigt nöjd med Mirjam och Robins proffsiga och snabba försäljning av mitt fritidshus.

Fredrik
Verifierat utlåtande

Linda och Mirjam på JNF levererade över förväntan och vi är helnöjda med JNF’s mäklartjänst!

Elvira och Jonas
Verifierat utlåtande

Vi vill rekommendera JNF och framför allt koordinator Robert Johansson. Vi är mycket nöjd med Roberts insats vid vår lägenhetsförsäljning och har därför valt att anlita JNF och Robert igen vid vår husförsäljning. Robert är engagerad (såväl i objekt som säljare och köpare), driven, förtroendeingivande och ser alltid till att tillgodose alla parters intressen. Oavsett om man ringer honom på veckan, under helgen eller mitt i natten svarar han och hanterar ärendet direkt. Vi är tack vare Robert mycket nöjda med vårt val av mäklarfirma och kommer utan tvekan välja JNF igen!

Elsa
Verifierat utlåtande

”Bra lokalkännedom, lyhörd glad och lätt att kommunicera med. Presentationen av objektet i skrift och bild samt film var fantastiskt. En nöjd kund.

Mattias & Maria
Verifierat utlåtande

Vi är otroligt nöjda med JNF. Proffsigt bemötande från första stund av Koordinator Robert. Vi sålde vår stuga i skärgården och det andra mäklare misslyckades med fixade JNF på en månad. Rekommenderar starkt att anlita denna mäklarfirma.

Ulla
Verifierat utlåtande

Carina är en ytterst kompetent mäklare som sköter försäljningen professionellt samt problemfritt. Vi kan absolut rekommendera Carina till andra säljare.

Fredrik
Verifierat utlåtande

”Mirjam och JNF levererade till 110%! Vi ger henne 10 poäng av 10 möjliga!”

Rikard och Eva
Verifierat utlåtande

Vi har på kort tid sålt två lgh med hjälp av Mirjam och Robert vid JNF och har bara superlativer att ge när det gäller deras engagemang, bemötande och taktiska affärssinne. Deras flexibilitet och uthållighet var helt avgörande för att affärerna kunde gå i lås så som de gjorde. Vi har både köpt och sålt ett antal objekt genom åren och kan säga att Mirjam och Robert sticker ut på ett mycket positivt sätt jämfört med tidigare erfarenheter av mäklare. Vi kan varmt rekommendera JNF till er som behöver hjälp med er bostadsaffär!

Margareta
Verifierat utlåtande

Jag är mycket nöjd med koordinator Robert och Peter samt fastighetsmäklare Caroline som hjälpte mig med min försäljning. De är alltid positiva och effektiva.

Av Maud och Håkan
Verifierat utlåtande

Tusen, tusen tack Robert för ditt telefonsamtal angående försäljningen av vårt hus. Det samtalet gav oss ny energi när vi behövde det som mest. Det arbete o engagemang som du o Mirjam lade ner på försäljningen var TOPPEN!!! Vi kommer absolut att rekommendera er till våra vänner som kommer att sälja sin bostad i framtiden

Av Sakari
Verifierat utlåtande

Helt klart dom bästa mäklarna! dom är mycket professionella, dom är alltid kontaktbara kvällar som helger. vi är mycket nöjda med våran husförsäljning. Tack Carolin å Peter.

Av Jesper
Verifierat utlåtande

Försäljningen av min lägenhet gick smidigt och Mirjams professionella bemötande uppskattades av både mig och köpare. Hon är Engagerad och har ett affärssinne. Jonas Nilsson känns lite mer påtå och innovativ än deras branchkollegor.

Av Ulf
Verifierat utlåtande

Jag och mina syskon måste få tacka er för ett fantastiskt bemötande och engagemang när ni hjälpte oss sälja våra bortgångna föräldrars bostad. Vi hade ju en målsättning om att hitta en mäklare med bra referenser, som kunde fixa allt åt oss. Jag fick även tips om vilka vi inte skulle ha så stora förväntningar på. Det finns ju inte ett jätteutbud, men mellan dem som fanns på orten så blev valet således ganska enkelt! Ni var så tillmötesgående och gjorde ett fantastiskt arbete, inget krångel, bara så enkelt.

Av Jonas och Anna
Verifierat utlåtande

Vi är mycket nöjda med jnf som mäklare och synnerhet Marie och Antons engagemang och driv under försäljningen. Rekommenderas starkt om ni skall sälja ert boende.

Av Lena Niva
Verifierat utlåtande

Jag är mycket nöjd med Jnf´s fastighetsmäklare Lena Holmström. Hon skrev en säljande annons som gav rätt bild av huset. Hon var lätt att få kontakt med under budgivningen och hon informerade själv också vid behov. Fastighetsmäklare Lena Holmström är positiv och lyhörd. Jag rekommenderar Jnf.

Av Catarina
Verifierat utlåtande

Mycket nöjd med tillgängligheten – alla dagar i veckan – som jag upplevde från Carina Andersson. Information och återkoppling lämnades snabbt. Carina var tydlig och tillförlitlig.

Av Jonathan
Verifierat utlåtande

Tack till alla inblandade på JNF i Luleå som hjälpte oss sälja vår sommarstuga nu i början av sommaren 2017. Extra stort tack till Jonas Nilsson och Robert Johansson. Jag upplevde er båda som mycket behjälpliga och engagerade under hela processen. Stort plus för Roberts tillgänglighet även kvällar och helgar. Täta kontakter, Fin presentation på både Facebook och Hemnet och fina visningar som resulterade i en snabb affär där vi kunde vara nöjda med slutpriset. Trots det vemodiga och stora beslutet att sälja ett ställe som ligger en varmt åt hjärtat så gjorde ni hela processen lätt. JNF i Luleå rekommenderas med betyg 5 av 5

Av Mia och Tobias
Verifierat utlåtande

Vi är otroligt nöjda med Er! Suverän service och trevligt bemötande. Vi rekommenderar Er till alla vi känner som går i säljartankar. Ett stort tack till koordinator Marie och fastighetsmäklare Lena H!

Av Birgitta
Verifierat utlåtande

När vi skulle sälja vårt fritidshus, en plats fylld av minnen, kärlek och glädje, kände vi oss både tveksamma och ledsna. Men i samarbetet med Jonas och Robert på JNF ändrades allt.
*Vi möttes av en positiv och handlingskraftig inställning.
*Vi fick snabbt en tydlig plan att förhålla oss till. Allt sköttes med täta kontakter och proffsighet.
*Vårt fritidshus fick en fantastisk presentation i press och på nätet.
*Vi har alltid kunnat nå Jonas och Robert när frågor har dykt upp och vi har blivit kontaktade inför ev. förändringar. Mao vi har hela tiden varit informerade. Med våra erfarenheter kan vi med varmt hjärta rekommendera Jonas och Robert på JNF

Av Eva
Verifierat utlåtande

JNF har tidigare sålt en bostadrätt åt oss. Eftersom vi var nöjda med både bemötande och försäljning den gången var JNF ett av två företag som kontaktades i syfte att göra en värdering av fastigheten. Vi önskade en värdering så snart som möjligt och redan dagen efter träffades vi vid fastigheten och JNF var vid vår första träff förberedda med kamera och drönare för att fota och filma om vi kom överens. Två dagar senare kom fastigheten ut på marknaden med fina bilder och film över området. Visning sattes redan helgen efter och försäljningen gick sedan snabbt. Vi har särskilt uppskattat snabbheten, möjligheten till kontakt utanför dagtid samt att vi tillsammans har resonerat oss fram i vissa frågor i syfte att fatta bästa beslut. Extra stort tack koordinator Robert för bra samverkan!

Av Inger
Verifierat utlåtande

Efter att jag sett hur fina annonseringar mäklare JNF har på försäljningar av bostäder så var valet lätt. Hade aldrig trott att det skulle gå så smidigt och snabbt att sälja min lägenhet. Marie och Lena ordnade allt på bästa sätt. Det är helt otroligt och jag är jättenöjd att jag valde mäklarfirman JNF!

Av Eva
Verifierat utlåtande

Vi är supernöjda med Lena Holmström och Marie Ejeblads arbete. Vår upplevelse av försäljningen är bara positiv finns inget att klaga på. Trevligt bemötande, bra information, jobbar snabbt, effektivt och noggrant. Bästa mäklarbyrån i stan!

Av Bia/BrittInger
Verifierat utlåtande

I samband med att jag köpte ett sommarhus 2015 kom jag i kontakt med 2 mycket kunniga och trevliga mäklare, Lena Holmström och Carina Andersson hos Jnf. Nu har jag sålt min bostadsrätt, vilket blev en snabb och mycket bra försäljning. Där fick Lena och Carina återigen visa sin skicklighet. Med andra ord så är jag väldigt nöjd med hela konceptet. Kommer att rekommendera Er i framtiden.

Av Ulla och Birger
Verifierat utlåtande

Vi nöjda med Lena H och Carina på Jonas Nilsson Fastighetsförmedling. Vi har haft en väldigt bra dialog med dom. Om vi har haft några funderingar så har dom alltid svarat och hjälpt oss!

Av Anna
Verifierat utlåtande

Helt klart dom bästa. Kände direkt när jag både köpte och sålde via dem att dom kan sin sak. Hjälpsamma, glada, trevliga och framförallt ärliga. Det uppskattar jag. När du anlitar JNF kan du känna dig trygg som kund. Jag är så himla glad över att dom finns. Tack för all hjälp vi fick av er både vid försäljning och köp. Ni har verkligen en speciell plats i mitt hjärta

Av Bertil
Verifierat utlåtande

Tack för all hjälp, jag måste säga (och där talar jag för mina bröder också) att jag/vi inte trodde att ni skulle lyckas sälja tomten! Och dessutom till ett relativt hyfsat pris! Stort tack!

Av Mika och Pia
Verifierat utlåtande

Vi är jättenöjda med JNF. Ett stort tack till koordinator Robert Johansson och mäklare Carina Andersson som höll i försäljningen och arbetade för en bra affär i ett läge där många andra mäklare hade gett upp. De har arbetat hårt med försäljningen av lägenheten, ställt upp på att hålla visning efter våra önskemål och varit bra bollplank när vi har haft funderingar. Positiv inställning och alltid trevliga, det är några av orsakerna varför JNF var självklara valet för oss när det var dags att sälja bostad igen. Vi har anlitat JNF nu två gånger och kommer definitivt att anlita dem nästa gång det är dags att sälja bostad.

Av Louise
Verifierat utlåtande

Tack för all hjälp jag fått av er när jag sålt min lägenhet i Kiruna. Jag fick ett mycket proffsigt bemötande och många fina råd hur jag skulle gå tillväga. Affären gick snabbt och smidigt och allt flöt på mycket bra!

Av Jonas och Anna
Verifierat utlåtande

Vår affär med JNF kändes snabb, trygg och smidig.

Av Ingrid
Verifierat utlåtande

Jag är otrolig nöjd med JNF och framför allt med min fantastiska mäklare Mirjam Ylipää. Hon har gjort ett fantastiskt jobb från början till slut. Hon är så lugn som person, väldigt smidig att arbeta och kommunicera med och håller en kontinuerlig kontakt och informerar vad som händer. Man behöver aldrig känna sig utlämnad eller osäker. Hon inger ett genuint förtroende, tålamod och intresse och har så bra förståelse för hur man känner sig när man står med en osåld fastighet och en miljon obesvarade frågor i huvudet. Mirjam är definitivt en mycket noggrann och professionell mäklare som jag har rekommenderar starkt.

Av Gerd
Verifierat utlåtande

Allt har gått jättebra och väldigt snabbt med förmedlingen av min tomt. Fastän vi har varit en bit ifrån varann har samarbetet varit suveränt och jag har känt mig trygg hela vägen. Jag vill ge ett stort tack till mäklaren Mirjam på JNF för ett väl utfört jobb.

Av Jonas
Verifierat utlåtande

I mitt arbete möter jag mycket människor, och en av mina kunder hade hört att jag skulle sälja min lägenhet. Hon gick rakt på sak och sade, ”om du ska sälja din lägenhet så har jag en suverän mäklare, hon jobbar på JNF och heter Lena.”

Sagt och gjort, jag följde hennes tips och har blivit helnöjd.

Några punkter jag vill lyfta upp är:

· Lena är väldigt mån om att jag som kund är väldigt nöjd

· Allt har gått väldigt enkelt till och jag har känt mig trygg hela vägen

· Alltid upplevt professionellt på ett ledigt sätt.

· Glad, varm och positiv.

Om ni kommer sälja er lägenhet/hus, så kan jag varmt rekommendera Lena Holmström och JNF.

Av Anders och Jeanette
Verifierat utlåtande

Att vara förälder i dag och ha barn som ska flytta vidare från sitt första boende då kan man känna sig trygg med Jonas Nilsson Fastighetsförmedling snabbt,smidigt och proffsigt sköttes sonens affär.
MVH Anders & Jeanette, mycket tacksamma föräldrar.

Av Linnéa och Jan
Verifierat utlåtande

Vi är enormt nöjd med allt i samband med köpet av vår första gemensamma lägenhet i Kiruna. Vi rekommenderar mer än gärna Jonas Nilsson Fastighetsförmedling till andra.

Av Lena
Verifierat utlåtande

Jag är mycket nöjd med JNF som sålt min lägenhet och vill tacka alla inblandade, speciellt säljkoordinator Robert Johansson. Jag hade först en annan mäklarfirma, det slutade med att jag drog tillbaka affären och tänkte låta bli att sälja. Jag kom av en slump i kontakt med JNF, som jag inte kände till. JNF och framförallt säljkoordinatorn Robert Johansson har visat mycket stort engagemang, bra bemötande, kompetens, proffsighet. Tillgängligheten har varit mycket hög och servicevilja har varit enorm genom hela affärsprocessen och det viktigaste av allt, ett målmedvetet driv att göra en bra affär för alla parter. Inledningsvis var det Roberts målmedvetna driv att få mig att lägga säljuppdraget hos JNF, som imponerade. Resten bevisade de allt eftersom. Tack även till mäklaren Jonas Nilsson vid slutförandet av affären.

Av Anja
Verifierat utlåtande

När vi skulle sälja vårt föräldrahem blev vi rekommenderade att välja JNF, som skulle var en populär fastighetsförmedling med nöjda kunder. Vid första kontakten fick jag bra kontakt och en tydlig beskrivning av försäljningsprocessen. Då vi inte bor på samma ort som vi hade huset, har vi haft enormt stor hjälp av mäklarnas vänliga, smidiga och professionella bemötande. Hela försäljningen har skett via mail och telefon. Extra stort tack till vår mäklare Lena Holmström och även hennes kollega Jenny Isaksson. Skulle absolut använda mig av JNF igen.

Av Tove
Verifierat utlåtande

När jag skulle sälja min lägenhet var det viktigt för mig att hitta en mäklare jag kunde känna mig trygg med. Jag behövde få känna att besluten var mina men att jag fått den bästa guidning jag kunnat få inför dem. Jag träffade av en slump på fd grannar och de rekommenderade Lena Holmström av just de skäl som jag behövde få höra. Jag kontaktade Jonas Nilsson Fastighetsförmedling och bad att få träffa Lena. Från det att hon kom första gången och hela vägen genom visningar, försäljning osv har jag känt mig trygg. Lena har varit en suverän guide genom den resa detta inneburit och jag är jättenöjd med försäljningen. Allt gick smidigt och jag har känslan av att både jag och köparen kände oss nöjda. Jag kan varmt rekommendera Lena Holmström om du behöver en mäklare!

Av Taina och Lasse
Verifierat utlåtande

Fick kontakt med Jonas Nilsson Fastighetsförmedling när vi var och tittade på en lägenhet. Lena Holmström fick vi direkt en bra kontakt med. Vi ville byta boende från radhus till lägenhet. Lena tog sig an oss och med stort tålamod och olika turer så hade hon köpare till vårt hus, detta tog cirka ett år, så vi är otroligt nöjd med konceptet som Jonas Nilsson Fastighetsförmedling har.

Av Lisa
Verifierat utlåtande

Blev kontaktad av JNF i samband med att jag svarat på en privat annons “fritidshus köpes”. Vi bokade ett möte där jag fick information om deras upplägg när det gällde försäljning. Jag fick ett stort förtroende för JNF och deras upplägg och överlät min försäljning till Lena Holmström och Robert Johansson. Jag vill ge JNF de bästa rekommendationer då de ställt upp hela tiden under försäljningens gång, ett speciellt tack till Lena Holmström som ställt upp mer än jag kunnat hoppas på.

Av Carina
Verifierat utlåtande

Ska du sälja din lägenhet eller villa kan jag varmt rekommendera fastighetsmäklare Jonas Nilsson. Du kommer att mötas av mycket kompetent personal, som hjälper dig genom affären, från början till slut. Jag anlitade en annan mäklarfirma, före jag tog kontakt med Jonas Nilsson. Skillnaden var mycket stor mellan företagen, till stor fördel för Jonas Nilsson. Så tveka inte, ta kontakt med fastighetsmäklare Jonas Nilsson.

Av Frida
Verifierat utlåtande

Fick kontakt med Jonas Nilsson Fastighetsförmedling då jag var och kikade på en lägenhet, men som såldes vidare till en annan. Jonas Nilsson hjälpte mig på bästa sätt och fick Robert Johansson från JNF att ta kontakt med mig då det framkommit att jag sökte en större lägenhet. Fick snabbt ordnat en visning och även köp med villkoret att min lägenhet också skulle säljas. 5 dagar så hade jag skrivit kontrakt för den nya, och fått sålt min. Robert Johansson fick mig att känna stort förtroende redan från första stund, och det fick mig att känna ett inre lugn. Allt har gått snabbt och smidigt. Top notch! Ska förhoppningsvis varken sälja eller köpa nytt på ett tag, men jag vet vem jag anlitar om detta blir fallet +++++.

Av AnnaBell Bellhester
Verifierat utlåtande

Jag hade ett hus, behövde en lägenhet. Fick kontakt med en för mig då okänd mäklare som hade en fantastisk söktjänst som gick ut på att i första hand skaffa mig en bostad utan att lämna ut min adress. Jag fick först titta på lägenheter för att se om de var av intresse för mig och sedan fick spekulanten titta på mitt hus. Jag sitter nu i min nya lägenhet och njuter av livet och med detta vill jag rekommendera Jonas Nilsson Fastighetsförmedling på det varmaste, och särskilt Lena Nilsson som var min mäklare

Av Magnus och Pernilla
Verifierat utlåtande

Vi fick kontakt med Jonas Nilsson via en kollega till mig då vi skulle sälja vårt hus. Det proffsiga och positiva bemötandet samt tydligheten i hur deras säljprocess är upplagd undanröjde alla tvivel om vem som skulle få förtroendet att hitta rätt köpare till vårt boende. Den återkoppling och responstid vi sett genom hela processen har varit helt fantastisk, tydliga och klara svar på funderingar och alltid med ett leende så man känner sig både trygg och glad när man har med dem att göra. Och en mäklarbyrå som även tar sig tid att stötta och råda i våran process att hitta ett nytt boende parallellt med förberedelser för husvisningar och fotograferingar med allt vad det innebär förtjänar ingenting annat än högsta betyg. Summa summarum så tog processen att sälja vårt hus och hitta ett nytt boende mindre än två veckor men vi är övertygade om att det aldrig skulle ha gått utan den stöttning och energi JNF med personal kan uppvisa, det är helt enkelt världsklass och långt över våra vildaste förväntningar.

Av Joakim
Verifierat utlåtande

Försäljningen av min lägenhet genom JNF har fungerat utmärkt och jag har haft ett bra stöd och samarbete med koordinatorn Robert Johansson. Detta gjorde att min försäljning gick smidigt och snabbt för båda parter.

Av Leon & Joanna
Verifierat utlåtande

Vi blev kontaktade av Jonas Nilsson efter att vi lagt ut vår bostad via blocket. Vi gav dem en chans att presentera vad de kunde erbjuda oss om vi skulle välja att anlita dem som mäklare. Ett professionellt intryck och väldigt tillmötesgående. Vi hade från början en oro över att de var stationerade i en annan stad men den oron var helt obefogad, aldrig några problem med visningar, återkopplingar eller annan kontakt. Tvärtom upplevde vi det som en fördel att de var aktiva i hela Norrbotten och har en stor kundkrets. Rekommenderas starkt och skulle helt klart anlita igen.

Av Birgitta
Verifierat utlåtande

Jag försökte sälja min lägenhet genom en annan mäklare i Luleå men det gick inte alls bra. Besviken lade jag ner försäljningen några månader. Sedan tog jag mod till mig och efter ett samtal med Lena Nilsson hos Jonas Nilsson Fastighetsförmedling beslöt jag mig för att försöka igen. Efter första mötet med Robert Johansson förstod jag att JNF är en otroligt proffsig och serviceinriktad mäklarbyrå som jag genast fick stort förtroende för. Robert Johanssons och Carina Anderssons proffsiga planering och genomförande av den första visningen resulterade att min lägenhet såldes bara dagen efter. Stort tack JNF för ert fantastiska arbete och den snabba försäljningen.

Av Ante
Verifierat utlåtande

Tack för ett snabbt och proffsigt jobb vid försäljningen av mitt hus!
Rekommenderar JNF till alla som ska sälja!

Av Sara
Verifierat utlåtande

Jag är jätteglad att jag valde att anlita JNF när jag skulle sälja min lägenhet. Stor tack för bra service, tillgänglighet och proffsigt bemötande av Robert Johansson som höll i stora delar av försäljningen, men även tack till Jonas Nilsson för bra kompetens vid slutfasen av försäljningen.

Av Carina & Rickard
Verifierat utlåtande

Vi försökte sälja vårat hus privat på Blocket innan vi anlitade JNF. Vi hade lite intresse men fick inte rätt bud. När vi väl valde att sälja med våra favoritmäklare gick det dock fort! Proffsiga – Positiva – Personer! Så sammanfattar vi samarbetet med Jonas Nilssons Fastighetsförmedling. 1000-TACK för all hjälp vid vår husförsäljning!

Av Familjen Rensfeldt
Verifierat utlåtande

Är mycket nöjd med den hjälp jag fått från JNF med att sälja vårt hus. Otroligt kompetenta samt en fantastisk tillgänglighet och kommunikation. Ett extra plus till koordinator Robert Johansson som varit informativ, förtroendeingivande och en trygg punkt i en annars rätt stressig situation. Stort tack! +++++

Vi ger Dig en bättre mäklartjänst

Vi säljer bostäder i Luleå | Skellefteå | Piteå | Älvsbyn | Boden | Kalix | Haparanda | Kiruna | Gällivare | Jokkmokk | Pajala