Därför välja JNF

  • Unik försäljningsmetod
  • Mer visningar
  • Nöjda kunder

Unik försäljningsmetod
Vi marknadsför Din bostad på de största bostadswebbsidorna och social media där vi har foton och film i toppklass av Ditt hem tillsammans med färggranna personliga säljtexter.

Vi använder oss även av en unik försäljningsmetod som vi kallar prelansering. Den innebär att vi till en början lägger ut Din bostad med begränsad information och exteriöra bilder.

Prelansering handlar om att öka intresset för Din bostad innan det är tid för huvudlansering där vi visar interiöra bilder, har mer information samt sätter igång med visningar.

Mer visningar
För att få ut bästa pris för Din bostad arbetar vi hela tiden aktivt med spekulanter och budgivare för att hitta rätt köpare. Vi har så många visningar som det behövs. Vi vet att en hög aktivitetsnivå med många visningar ger Dig bästa möjliga pris för Din bostad.

Nöjda kunder
Hos oss är Du och Din bostad unik och Du har hela tiden insyn i försäljningsprocessen från första mötet till försäljning. Vi sätter stor prestige i att Du som kund ska känna att Din bostadsförsäljning går rätt till och att kontakten med mäklarteamet är personlig, informativ och öppen. När Du är nöjd är vi nöjd. Läs vad några av våra kunder tycker.

Boka ett personligt möte och låt oss berätta mer om hur vi kan hjälpa Dig till en bättre bostadsaffär.

Ring oss på 070- 28 28 000 eller fyll i formuläret.

Kontakta oss

Fyll i namn och email så återkommer vi.


(ej obligatoriskt)(ej obligatoriskt)

Genom att klicka skicka godkänner Du villkoren för integritetspolicy. Läs de här.


Genom att använda vår webbplats godkänner Du vår användning av cookies. Ok (Dölj) eller läs om integritetspolicy och cookies.