JNF 10 år

Pressmeddelande den 24 oktober 2017.

Jonas Nilsson Fastighetsförmedling (JNF) fyller 10 år och fortsätter att växa!

Efter två år som fastighetsmäklare i Stockholm beslöt Jonas Nilsson 2007, att återvända till hemstaden Luleå för att starta eget. Idag 2017 är JNF Norrbottens största mäklarföretag under eget varumärke med kontor i Luleå, Piteå, Gällivare och Kiruna. Trots hård konkurrens från den etablerade mäklarbranschen har JNF med nytänkande och kreativitet tagit stora marknadsandelar.

”Vi jobbar hårdare än våra konkurrenter, det förtjänar våra kunder. Har våra konkurrenter två visningar har vi sex. Allt för att få fram rätt köpare och rätt pris. Vi ger inte upp. Vi ska jobba nära våra uppdragsgivare och spekulanter för att leverera den bästa mäklartjänsten!” säger Jonas Nilsson, VD och fastighetsmäklare.

Sedan starten 2007 har Jonas Nilsson Fastighetsförmedling blivit Norrbottens största fastighetsmäklare under eget varumärke. Idag finns 13 anställda utspridda på kontor i Luleå, Piteå, Gällivare och Kiruna. Ambitionen är att fortsätta växa och rekrytering pågår för en etablering i Skellefteå och Umeå.

Med kreativitet och nytänkande har JNF legat i framkant och förändrat mäklarbranschen. Unik försäljningsmetod, fler visningar och ett aktivt arbete med spekulanter och säljare har JNF byggt upp ett förtroende hos sina kunder som bidragit till framgången. Filmer och drönarfoto finns på nästan alla objekt och det har blivit en mycket populär marknadsföring speciellt i sociala medier.

”Vi blickar hela tiden framåt. Att fylla 10 år är fantastiskt. Vår utveckling har varit suverän. Vår ambition är att förändra mäklarbranschen och idag kollar konkurrenterna på hur vi jobbar. Hur det ser ut i framtiden får vi se. Men JNF kommer alltid vara i framkant!” säger Jonas Nilsson.

Presskontakt

Jonas Nilsson
VD och Reg. Fastighetsmäklare
070-28 28 885

Email address protected by JavaScript. Please enable JavaScript to contact us.

Bildmaterial: www.jnf.se/press/

Jonas Nilsson Fastighetsförmedling AB är en fastighetsmäklarfirma i Norrbotten. Vi förmedlar bostadsrätter, villor, fritidshus, tomter och kommersiella fastigheter. Huvudkontoret finns i Luleå med lokalkontor i Piteå, Skellefteå, Gällivare och Kiruna.
Genom att använda vår webbplats godkänner Du vår användning av cookies. Ok (Dölj) eller läs om integritetspolicy och cookies.

Hur kan vi hjälpa Dig?

Nej tack!