Värdera Din bostad kostnadsfritt

Sök Din bostad

Välj objekttyp Objekt Burströmsvägen 30
Budgivning pågår
Burströmsvägen 30
Burströmska gärdan Luleå
Antal rum:
1
Boarea:
45.5 kvm
Avgift:
3 148 kr/mån
Pris:
795 000 kr
Visning
  • Söndag 5/12 15:10 - 15:30
 Objekt Kvartsstigen 7
Kvartsstigen 7
Porsön Luleå
Antal rum:
1
Boarea:
27 kvm
Avgift:
3 300 kr/mån
Pris:
900 000 kr
 Objekt Kvartsstigen 7
Kvartsstigen 7
Porsön Luleå
Antal rum:
2
Boarea:
61 kvm
Avgift:
4 300 kr/mån
Pris:
1 200 000 kr
 Objekt Kompanivägen
På gång
Kompanivägen
Kronan/Lulsundsberget Luleå
Antal rum:
4
Boarea:
102 kvm
Avgift:
5 656 kr/mån
 Objekt Gammelstad
På gång
Gammelstad
Gammelstad Luleå
Antal rum:
6
Boarea:
101 kvm
Tomtarea:
943 kvm
 Objekt Sandviksgatan, 0,5 tr
På gång
Sandviksgatan, 0,5 tr
Centrum Luleå
Antal rum:
3
Boarea:
65.5 kvm
Avgift:
2 790 kr/mån
 Objekt Burströmsvägen 98, markplan
På gång
Burströmsvägen 98, markplan
Burströmska Luleå
Antal rum:
4
Boarea:
92 kvm
Avgift:
5 382 kr/mån
 Objekt Krongårdsringen 22, vån 3
På gång
Krongårdsringen 22, vån 3
Örnäset Luleå
Antal rum:
3
Boarea:
70.5 kvm
Avgift:
5 232 kr/mån

Jonas Nilsson Fastighetsförmedling – En bättre mäklartjänst!

Jonas Nilsson Fastighetsförmedling är fastighetsmäklaren som ger Dig en bättre mäklartjänst! Vi har en unik säljmetod, mer visningar och nöjda kunder. Sedan 2007 har vi sålt bostadsrätt, villa, fritidshus, tomt och kommersiella fastigheter. Vi har kontor i Luleå, Skellefteå, Piteå, Kiruna och Gällivare. Vi täcker hela Norrbottens län och Norra Västerbotten. Vi är din mäklare i Luleå, Skellefteå, Piteå, Boden, Kiruna, Gällivare, Kalix, Haparanda, Älvsbyn, Pajala, Jokkmokk, Övertorneå, Överkalix och Arjeplog.

Läs mer om JNF

Unik säljmetod

Med vår unika säljmetod ”prelanserar” vi Din bostad på de största bostadswebbsidorna och social media som Hemnet, Booli, Facebook och Instagram. Detta för att öka intresset för Din bostad innan det är tid för huvudlansering där vi visar interiöra bilder, har mer information samt sätter igång med visningar. Med vår unika säljmetod samlar vi på oss spekulanter för Din bostad i ett tidigt skede.

Mer visningar

Vi har mer visningar av Din bostad, vi visar Din bostad så många gånger det behövs. Vi vet att en hög aktivitetsnivå med många visningar ger Dig bästa möjliga pris för Din bostad. Spekulanter som söker bostad vill se Din bostad och vi vill ge dem chansen att kunna komma in i köpprocessen med att ha många visningar.

Nöjda kunder

Nöjda kunder är något som vi dagligen jobbar mot som mål. Vi sätter stor prestige i att Du som kund ska känna att Din bostadsförsäljning går rätt till och att kontakten med mäklarteamet är personlig, informativ och öppen. Vi svarar på alla Dina frågor och vi är ständigt tillgängliga. Vi vill alltid finnas där för Dig under hela sälj eller köpprocessen. När du är nöjd är vi nöjd!

Sök Din bostad på jnf.se. Vi har många objekt inom kategorierna bostadsrätt och villa. Här finner Du även kommande försäljningar inom kategorin – på gång. Letar Du fritidshus, tomt, kommersiell fastighet, lantbruk och nyproduktion har vi även det.

Jonas Nilsson Fastighetsförmedling är ett Gasellföretag och utsett till ett av Sveriges Superföretag 2018, 2019 och 2020. Vi ger Dig en bättre mäklartjänst!

Dölj text om JNF

Värdera Din bostad!

Snabbt och utan förbindelser.

Tillbaka upp